Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از techxplore، مقامات شرکت دانمارکی «دونگ انرژی» اعلام کردند که اولین نیرو را از پروژه جدید خود به نام Hornsea ۲ به دست آوردند. پروژه Hornsea ۲ یک مزرعه بادی جدید در سواحل انگلستان در دریای شمال است این شرکت اعلام کرد هنگامی که مزرعه بادی به طور کامل عملیاتی شود، بزرگترین مزرعه بادی در جهان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Hornsea ۲ همانطور که از نامش پیداست، دومین بخش از یک پروژه چهار بخشی است. Hornsea ۱ سال گذشته به بهره برداری رسید و در حال حاضر با ۱۷۴ توربین و ظرفیت ۱.۲ گیگاوات بزرگترین مزرعه بادی فراساحلی است محسوب می‌شود. این میزان از انرژی برای تولید یک میلیون خانه در انگلیس کافی است.

پروژه Hornsea ۲ برای ساخت در سال ۲۰۱۶ تأیید شد و دارای ۱۶۵ توربین ۸ مگاواتی ساخت زیمنس است که ظرفیت ۱.۳۲ گیگاواتی را به آن می‌دهد. این مزرعه بادی تقریبا در ۹۰ کیلومتری سواحل گریمز انگلستان واقع خواهد شد. هنگامی که مزرعه بادی به طور کامل عملیاتی شد، برق را به یک ایستگاه فرعی می‌رساند. این پروژه شامل سیم کشی کابل زیر اقیانوس به طول ۳۹۰ کیلومتر می‌شود. این پروژه همچنین رکورد دیگری را خواهد شکست و دوترین مزرعه بزرگی خواهد بود که در فاصله از سواحل ساخته شده است.

تکمیل پروژه Hornsea ۲ تا سال آینده

تکمیل این مزرعه بادی به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده و اکنون تا سال آینده ساخت آن به طول می‌انجامد. مقامات «دونگ انرژی» ادعا می‌کنند این دو پروژه، برق کافی برای تامین حدود ۲.۳ میلیون خانه را تولید خواهند کرد. البته تعداد حانه می‌تواند بر اساس کشور‌ها متفاوت باشد. برای مثال، در ایالات متحده، به دلیل خانه‌های بزرگ‌تر و مصرف انرژی بیشتر تعداد خانه‌هایی که می‌توانند برقشان را با این روش تامین کنند به‌طور چشمگیری کمتر است.

بیشتر بخوانید

روشی ترکیبی برای تامین برق مورد نیاز در کشورها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مزرعه بادی توربین بادی انرژی نو مزرعه بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد